Iker Bernadett

Iker Bernadett

Mióta az eszemet tudom emberekkel akartam foglalkozni: megismerni őket, beszélgetni velük és arra inspirálni őket, hogy többet hozzanak ki magukból.
Ez vált a szenvedélyemmé és ezzel foglalkozom a munkámban és a privát életemben egyaránt.

Pszichológus és közgazdász végzettségem megfelelő alapokat adott ehhez, de sikereimet leginkább annak köszönhetem, hogy mindig megtaláltam azokat az embereket, akik inspiráltak és támogattak. Ezúton is köszönöm nekik, sokat tanultam tőlük!

Természetesen a nemzetközi biztosítótársaságnál szerzett több éves HR tapasztalat, a tanácsadói munka az üzleti szférában és a sportban, valamint a saját cég megalapítása, elindítása és menedzselése mind fontos elemei a tapasztalatomnak.

Folyamatosan fejlesztem magamat és a környezetemet annak érdekében, hogy a Next-Consulting ügyfelei a piac előtt járjanak innovatív és megvalósítható megoldásokkal, hogy ennek köszönhetően hosszútávon fenntartható kis és nagy cégek szülessenek, fejlődjenek.

Személyes célom, hogy visszaadjak abból, amit kaptam és megtaláljam azokat az embereket a munkámban és a privát kapcsolataimban, akiket inspirálni, mentorálni érdemes.