Prantner Katalin

Prantner Katalin

Gyermekkoromban hotel igazgatónak készültem. Leginkább az motivált, hogy valami különleges dolgot nyújtsak az embereknek, amitől többek lesznek, és jobban érzik magukat. Közgazdász végzettséggel, vendéglátó iparban szerzett tapasztalattal és vezetői gyakorlattal aztán mégis más területet választottam: a tanácsadást. Azonban van egy közös pont a két dologban: megmutatni az embereknek valami különlegeset a világból, még pedig azt, hogy mire képesek. Megkeresni valakit egy olyan feladattal, pozícióval, amelyre talán magától soha nem is gondolt volna, meglátni a tehetséget és a lehetőséget az emberekben és utána megtapasztalni, hogy nemcsak sikeresek, hanem élvezik is a munkájukat, felemelő érzés.

Az elmúlt 14 évben küldetésemmé vált, hogy megmutassam a vállalatoknak, hogy az emberek adják a szervezet legfőbb értékét, érdemes invesztálni a meglévő kollégákba, hiszen megfelelő motivációval és elköteleződéssel kimagasló eredményekre képesek.

Célom, hogy támogassam az embereket abban, hogy megtalálják azokat a feladatokat, tevékenységeket a munkájukban és a magánéletükben, amelyekben jól érzik magukat és sikeresek lesznek.